Print Language - Sprache - Taallørdag, 21-10-2017
DK Camp
Sønderby Strand Camping
Indhold
Pladsinfo
Sønderby Strand Camping
Sønderbygade 4-6
Kegnæs
6470 Sydals
Tlf +4574405313
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben: 01.04. - 03.10.
LON 9° 53‘ 30,8400'
LAT 54° 51‘ 56,9520'
Små pladser
Temaer

Aktiviteter

Aktiviteter_1.jpg

Hos os er mange muligheder for at få tiden til at gå. Du kan f.eks. spille bordtennis, billard, dart og bordfodbold i vores bordtennishal. Udenfor kan du spille fodbold, volleyball, badminton eller tennis på kunstgræsbane.

På legepladsen er mange redskaber til både store og små børn, såsom en klatrevæg og tunnelrutschebane og et skib og legehus med rigtige gryder og pander. Der er sågar en babygynge til de helt små. Legepladsen er inddelt således, at de stores vilde leg ikke kan genere de små børn.

I havet er der fine muligheder for at svømme og dykke samt fiske og surfe. Vi har en badebro og en tømmerflåde, som du kan boltre dig på. På land kan du cykle eller vandre på de små hyggelige veje i området og der er fine veje til at køre inliners på.

Legeplads.jpg

Om aftenen er det populært at hygge sig i opholdstuen, hvor du også må være efter kl. 23, bare du ikke generer de andre campister. I kan endda sidde og grille sammen på terrassen foran og nyde solnedgangen. Der er ingen TV, for her vil vi hellere være sammen og høre musik og spille spil.

I højssæsonen er der lejrbål hver onsdag, hvis vejret tillader det. Du får udleveret gratis snobrød og skal blot selv sørge for en pind. Der arrangeres også andre aktiviteter såsom rally på Kegnæs for voksne og børn, bådtur med overnatning for større børn, sommerfest for børn med konkurrencer og meget mere.Copyright ©  Sønderby Strand Camping  2017  /  info@aukschun.dk  /  +4574405313  
Sommerhuse
Vi udlejer 5 dejlige sommerhuse.
Lejligheder
Vi udlejer 2 dejlige lejligheder.
Hytter
Vi udlejer 4 dejlige hytter.